hits

Kom deg ut!

Noen ganger er det deilig å bo på landet. I går ville vi gå en tur og vi hadde ikke lyst å kjøre langt. Personlig er jeg veldig glad i vill og naken natur. Jeg liker det åpne, vide landskapet hvor det er mulig å se langt og vidt. Men det er ikke alltid det passer å bruke mange timer på en tur. Etter at klokka er stilt tilbake blir det i tillegg tidlig mørkt og da begrenser det seg selv hvor langt vi kan dra. Da er det perfekt å ha skogen rett bak huset. Vi er så heldig å bo på toppen av en ås. Bak oss skog så langt øyet kan se. Skog er ikke det samme som høyfjell, men det er supert for korte turer på ettermiddagen midt i uka.

Det går mot vinter nå. Gradestokken viser såvidt over null - så det er viktig å kle seg godt. Jeg orker ikke å fryse. Heldigvis har vi gode klær.

Dette er Linn sitt rette element og landskap. Jeg ser hun lyser opp når vi går langs skogsveien hvor hun har løpt så mange ganger. Hun kjenner hvert tre, hver stein. Her pleier jeg å øke farten sier hun. En ganske bratt og lang bakke. Jada sier jeg - det har jeg også veldig lyst til. Særlig. Jeg har også løpt her men deler ikke hennes passion i forhold til løping. Men det er viktig for meg å ha en viss kondisjon - så jeg løper - selv om jeg ikke liker det.

 

Sommer som vinter freser Linn rundt i denne løypa, de fleste gangene brekker hun av mot skogen og tar en rundløype på skogsstier. Løper som en gal på kryss og tvers i skogen - jeg forstår det jo ikke helt - men hun påstår at det er deilig, fantastisk og verdt hver kalori hun legger igjen langs løypa. Jeg prøver å overbevise henne om at de kaloriene trenger hun for å overleve.

Det er nesten mørkt når vi er gjennom men heldigvis er det flomlys i løypa. Skogsveien er kupert ca 3 km lang. Egentlig en skitrasse - men perfekt til tur med fineste kjæresten. 

Det som slår meg er at vi nesten alltid har veien og skogen for oss selv. Hvor er alle menneskene som bor her? Hvorfor bruker de ikke skogen? Stiene? Det er jo så fint her. Stille. Vakkert. Frisk luft. En god hånd å holde i. Vi er heldige. Priviligerte. 

 

 

#helg #kjærlighet #aktivtliv #blogg #blogglisten

 

2 kommentarer

Margrethe

11.11.2017 kl.19:01

Å så deilig med en skautur! Det er flott å bo sånn - vi er også så heldige :-)

linnogjohnny

11.11.2017 kl.19:48

Margrethe: Så bra - ha en hyggelig lørdag.

Skriv en ny kommentar

linnogjohnny

linnogjohnny

42, Oslo

"Perfect match" på 42 og 57 år :) Vi er kjærester, ektefeller, treningspartnere, bestevenner og hverandres coach. Livet vårt består av de store barna våre, kjærlighet, trening, venner, opplevelser og familie. Løping, taekwondo, fjellturer og trening på Fresh er en del av vår hverdag. Vi lever akkurat det livet vi ønsker og inviterer deg med på reisen - og håper du blir inspirert til et mer aktivt liv og deler litt av din hverdag med oss

Kategorier

Arkiv