hits

Fra legevakta til åpningsfest

I går var vi så heldige å bli invitert til åpningsfest for den flotte restauranten Sørenga Sjømat. Jeg er - som jeg tidligere har skrevet - veldig glad i hverdager. Ekstra hyggelig å gå ut på en helt vanlig, grå og regntung onsdag. Men jeg spoler 24 timer tilbake i tid. Vi hadde kommet godt i gang med dagens taekwondo trening. Varmet opp og begynt å trene på spark. Jeg elsker å sparke. Det er så fantastisk å oppdage at kroppen blir mykere, mer smidig. At jeg kan sparke slik jeg aldri har forestilt meg at jeg noensinne kunne - eller trodde jeg ville. Få ut alt man måtte ha inni seg. Så befriende. Vi jobbet sammen to og to til fengende musikk. Blir så gira av musikken. Et øyeblikks uoppmerksomhet fra min partner og meg så smalt det i armen min. Jeg kjente en smerte som jeg aldri har kjent før i armen. Jeg tenkte at det snart gikk over - har jo fått meg et og annet slag etter at jeg begynte med dette. Blitt litt herdet. Det er bra. Jeg har alltid vært litt pysete og engstelig. Men så ble det vanskelig å konsentrere seg. Kjente meg svimmel og uvel. Måtte innse at jeg ikke kunne fortsette treningen. 

Ispose og omtanke. Det er godt når man har det vondt. Det som er kjipt er å sitte på sidelinja og se på de andre fortsette med treningen. Hater det. Hater å være skadet. 

Min fine Johnny. Dedikerte, flinke og sterke mann. Jobber så hardt for å utvikle seg og lære. Han imponerer meg.

Jeg har nok ikke helt sluttet å være engstelig. Etter treningen gjorde det fremdeles veldig vondt og jeg var redd noe hadde brukket. Så for meg ukevis uten trening. Det er helt uaktuelt for meg. Ble helt dårlig av tanken. Trening er en så stor del av meg og ikke noe jeg vil være foruten. Vi dro innom legevakta for å sjekke. Bare for sikkerhets skyld. 

Jeg lærte at belte fungerer utmerket som fatle

Heldigvis bor vi på landet og det er aldri kø på legevakta. Og enda bedre - jeg hadde ikke brukket noe som helst. Følte meg bedre bare ved å høre det. Placebo effekten lenge leve. Krisen avblåst og vi kunne dra hjem. Litt pjusk men glad.

 Så lenge jeg kan huske har jeg hatt et lite mantra for meg selv - å gjøre noe hyggelig hver eneste dag. Det trenger ikke være så store ting, men noe som gjør dagen flott og meningsfull. En telefonsamtale med en god venn. Lang middag med familien. Gi et kompliment. Trene. Gå tur. Mandag var jeg ute å spiste middag med en venninne. Det var nesten bare oss der. Servitøren fortalte at mandager var den dagen med minst besøk. Så herlig - da kan man jo sitte hvor man vil og få super service! Hvorfor ikke heller gå ut på en mandag innimellom - og lage seg en flott hverdag? 

Tilbake til gårsdagen. Eller rettere sagt kvelden og åpningsfest. Vi ble møtt av sprudlende mennesker og godt drikke ved inngangen. Jeg hadde forestilt meg at denne restauranten skulle være fin. Liker meg så godt på Sørenga. Men ble helt satt ut av størrelsen og det stilige lokalet. Det overgikk mine forventninger. Har sett tegninger av stedet før det var ferdig - men er absolutt ingen ingeniør og har tydeligvis dårlig øyemål. Restauranten var enorm og så utrolig flott! Super stilig! Vi ble servert smakebiter og småretter. Både Johnny og jeg elsker sjømat så dette var stor stas. 

Det så ut som om jeg hadde brukt rester fra trekket til stolene for å lage meg et lite skjørt.Til og med knappene var like.. Men jeg velger å tenkte at det er viktig å matche - alltid og uansett ;)

Min skjønne venninne - hun og mannen er to av eierne av Sørenga Sjømat 

Nok en fin hverdag var over. Det er så fint å treffe venner og kjente. Og være med Johnny. Lage opplevelser og fine hverdager sammen. Det er opplevelser man husker - ikke kvelder man sitter i sofaen og ser på tv. Det er for meg ganske meningsløst og ingen vane. Gårsdagen ble også en "restday" fra treningen og det er helt greit. Det skal man selvsagt ha. Nå gleder meg meg til taekwondo trening i kveld - med en arm som er mye bedre. Til å skape nye opplevelser og gode hverdager. 

Ha en flott dag!

#aktivlivsstil #aktivtliv #trening #vennskap #ekteskap #hverdag #blogg #blogglisten 

 

 

4 kommentarer

springerinne

12.10.2017 kl.13:53

God betring:) Håpar du kjem deg raskt att. Kjekt å lese bloggen dokka. Fint par!

linnogjohnny

12.10.2017 kl.17:29

springerinne: Tusen takk - så hyggelig! Ønsker deg en fin kveld og god uke videre :)

Therese F. Svendsen

12.10.2017 kl.20:13

Så utrolig hyggelig skrevet! Og fine bilder.

Veldig glad at armen din ikke var brukket, så du og Johnny kunne komme og pynte opp på Sørenga. Ikke minst likte jeg den flotte detaljen med skjørtet ;) dette gjør vi igen! Minus legevakta, selvsagt :D

linnogjohnny

15.10.2017 kl.17:45

Therese F. Svendsen: he he så søt du er <3 Veldig glad ikke armen var annet enn forslått og at vi fikk kommet til Sørenga! Så kos å se dere og det flotte stedet deres! Gleder meg til neste gang men tar på en annet skjørt da ;) Good søndag videre til dere

Skriv en ny kommentar

linnogjohnny

linnogjohnny

42, Oslo

"Perfect match" på 42 og 57 år :) Vi er kjærester, ektefeller, treningspartnere, bestevenner og hverandres coach. Livet vårt består av de store barna våre, kjærlighet, trening, venner, opplevelser og familie. Løping, taekwondo, fjellturer og trening på Fresh er en del av vår hverdag. Vi lever akkurat det livet vi ønsker og inviterer deg med på reisen - og håper du blir inspirert til et mer aktivt liv og deler litt av din hverdag med oss

Kategorier

Arkiv