hits

Verdens heldigste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tårene trillet nedover kinnene mine og det var vanskelig å snakke. Fikk såvidt fram det jeg skulle si. Jeg sto foran alteret og holdt Johnny i hendene. Det var fredags ettermiddag og vi var i kirken for å øve. En slags generalprøve før den store dagen vår. Det føltes ut som om vi giftet oss på ordentlig, og alle mulige følelser bredte seg i kroppen min. Tenk om jeg gråter slik i bryllupet? Har vi alt under kontroll? Har vi glemt noe eller noen? Slike tanker virret rundt samtidig som jeg så på Johnny. Tenk at denne herlige mannen vil bli min. Han velger å bli min partner for resten av livet. Bare kysse meg. Være med meg i gode og mindre gode dager. Jeg kjente på kjærligheten mellom oss. Av alle menn i hele verden er det han jeg vil ha. Og han vil ha meg. Det er ganske så utrolig når man tenker etter. Kjærligheten er utrolig og fantastisk. Forholdet vårt hadde kommet så langt at vi nå sto og øvde på vårt eget bryllup. Vi hadde på oss vanlige klær og det var bare oss og presten tilstede. Neste gang vi skulle stå her var det i flotte brudeantrekk. Kirken kom til å være fylt med familie og venner som vi ønsket skulle dele dagen med oss. Den dagen hvor vi skulle bli mann og kone. Ikke bare være kjærester og samboere. Gi hverandre ringer som symbol på at vi er et ektepar. Ganske fint ord egentlig. Ekte par.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spente brudepiker og svenner rett før vielsen

Fredag tre uker senere kjørte barna mine og jeg til Hafjell. Vi hadde hytte der på den tiden og det var derfor et naturlig sted for oss å ha bryllupet. Hotell Nermo var leid for hele helgen så vi fikk masse tid med gjestene våre. Johnny hadde dratt i forveien. Jeg satt i bilen og sa høyt hva som skulle stå i min tale til Johnny. Datteren min skrev på lapper mens jeg kjørte. Og ja - jeg jobber best under press så den talen gikk som en lek. Det er også enkelt å lage en tale til en man elsker så høyt og er så glad for. Ettermiddagen og kvelden gikk med til å være med familie og venner. Siste kvelden som ugifte.

Vi sov i en nydelig suite med flott utsikt. Eller vi sov egentlig nesten ingenting - vi lå kun og snakket om morgendagen. Snakket og snakket. Vi - spesielt jeg - hadde planlagt bryllupsdagen så lenge. Brukt mange timer på små detaljer. Jeg ville at alt skulle være perfekt og dagen bli akkurat slik vi ønsket. Vår dag.

Døren gikk opp og øyeblikket jeg hadde ventet så lenge på var kommet. Den yngste stesønnen min åpnet dørene inn til kirken - organisten og en innleid felespiller begynte å spille "Canon in D." Tonene fra denne vakre sangen traff meg midt i hjertet og jeg kjente hvor rørt jeg var. Jeg lurte på hvor mange bryllup denne sangen hadde blitt spilt i? Hvor mange brudepar og gjester hadde hatt glede av denne vakre melodien før oss? Datteren min gikk først inn - så nydelig med krøllete hår og et stort smil. Sønnen min og de andre brudepikene og svennen fulgte tett etter før det var min tur. Jeg ventet et lite sekund før jeg begynte å gå. Ville nyte dette alt jeg kunne. Synet av den vakre kirken - alle gjestene og mine kjære forlovere. Min kommende ektemann som så på meg med et blikk jeg aldri glemmer. Et blikk fylt med kjærlighet og stolthet. Forventning. Det føltes ut som en evighet før jeg kom fram til alteret - ivrig etter å stå ved siden av Johnny. Jeg ville stå ved siden av han her og for alltid.

Vielsen var en litt ut av meg selv opplevelse. Jeg har vært i mange bryllup før og sett utallige på film. Nå var det vår tur til å oppleve dette - Johnny og jeg. Jeg gråt ikke. Hadde fått ut alt på generalprøven. Jeg husker bare bruddstykker. Den eldste stesønnen og datteren min leste vers fra bibelen. Felespilleren som spilte "Ave Maria." Sønnen min og den andre brudesvennen som ga oss ringene på små, hjerteformede puter. Johnny som smilte mot meg. Presten som snakket om kjærligheten. Det føltes ut som om vielsen bare tok noen sekunder før vi var mann og kone. Vi var gift - vi var ett. Felespilleren stemte i "Air" og vi gikk ut samme veien som vi kom inn. Men nå gikk jeg ikke alene. Jeg gikk ved siden av ektemannen min. Hånd i hånd. Så trygt og godt. Og så lykkelig. Med en ny, skinnende ring på fingeren. Symbolet på vår kjærlighet og minne om våre løfter til hverandre. Og følelsen av å være verdens heldigste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En skål for oss til hyllest fra alle gjestene

Etter vielsen med barna våre, de andre brudepikene/svennen og forloverne 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forloverne - tre av mine hjertevenninner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festen var helt magisk fra start til slutt. Vi hadde tatt privattimer hos Therese Cleve fra "Skal vi danse" for å lære oss en dans fra Dirty Dancing som brudevals. Det var en drøm jeg har hatt lenge. Søsteren og svogeren min hadde laget en flott presentasjon - som en film, noen av mine kjære venninner hadde leid en sangerinne og en gitarist som spilte en sang som betyr mye for meg; "From this moment on." Magisk øyeblikk. Sønnen min, den andre brudesvennen og jeg dro i gang dansen med innøvde dansetrinn fra "Glow." Det var flotte, rørende taler. Klimakset kom da Johnny reiste seg og sang for meg. Han som aldri har sunget høyt før. Eller sunget i det hele tatt. I ukevis før denne dagen hadde han brukt hver stund han var alene til å øve på å synge sangen. En sang som jeg liker godt - "She's the one" men som Johnny sang - "Linn's the one." Veldig rørende og romantisk. Jeg gråt og gråt av glede. Gråt for å se alle venner og familie samlet. Gledestårer for at jeg hadde fått mannen jeg elsker. Mannen jeg møtte for første gang i 1999. Han jeg hadde vært kjæreste med i tre år og som ble min ektemann på denne dagen. Min ekte mann. Jeg klarte nesten ikke å se på han under talen hans - bare gråt av de fine ordene og fordi jeg hadde fått den jeg ville ha. Jeg synes jeg var verdens heldigste.

I dag er det 7 år siden vi ble mann og kone. 11.09.2010. Du får meg til å føle meg like vakker og elsket som på bryllupsdagen. Jeg føler meg fremdeles som verdens heldigste. Verdens heldigste som har funnet kjærligheten og at den er gjengjeldt. At vi er ett. Nå og for alltid. I gode og mindre gode dager. Jeg lover å stå ved din side uansett. Jeg elsker å være kona di og jeg elsker deg. Min Johnny. Min mann. Min ekte mann. 

#bryllup #bryllupsdag #kjærlighet #glede #mannogkone #blogg #blogglisten

 

12 kommentarer

Egil

11.09.2017 kl.13:02

Utrolig bra skrevet - for en innlevelse

Gurly Christine Hafsmoe

11.09.2017 kl.18:25

Nydelig par og nydelig skrevet Linn. Ekte kjærlighet ❤🥂❤

linnogjohnny

11.09.2017 kl.22:56

Gurly Christine Hafsmoe: Tusen takk kjære deg - du er alltid så støttende og snill <3 Ønsker deg en god natt :) Stor klem

Minrefleksjon

11.09.2017 kl.18:52

Så nydelig par!!

linnogjohnny

11.09.2017 kl.22:56

Minrefleksjon: Tuusen takk - så koselig melding å få! Ønsker deg en god kveld og natt :)

Ann-Kristin

11.09.2017 kl.19:58

Fantastisk flott par:) Så fint å se når kjærligheten blomstrer!

linnogjohnny

11.09.2017 kl.22:55

Ann: Tusen takk for så hyggelig melding :) Ha en strålende kveld og god natt!

sisselgu

12.09.2017 kl.13:21

Nydelig skrevet .

så flott å se at det finnes ekte kjærlighet :)

Leser du dagens innlegg på min blogg jeg tar utfordringen fra Frodith.

Tanken bak er å velge seg ett av bildene hun har lagt ut i sitt innlegg og lage ett dikt eller ordtak til .

Ha en flott dag Jeg lagde ett dikt .

Fra Sissel

linnogjohnny

12.09.2017 kl.23:04

sisselgu: Tusen takk - ekte kjærlighet er flott :) Jeg leste diktet ditt - så flink du er! God natt klem fra Linn

sisselgu

13.09.2017 kl.11:11

Tusen takk skal du ha

Ønsker dere begge en strålende Onsdag :)

Lin

14.09.2017 kl.17:18

Det var en så fin dag og kveld! Fra begynnelse till slutt!

Husker at jeg var så stolt av deg når du skred ned för altargången själv, så jävla ståtlig og snygg!

Fine bilder på dere, og jeg elsker den på deg og tjejerna <3

Puss!

linnogjohnny

19.09.2017 kl.12:12

Lin: Dagen var så flott - og er så glad for at du og Jonas var med på dagen vår <3 Det var jo deres bryllup som inspirerte Johnny til å fri til meg - tenk det! Takk for flotte ord og takk det samme. Du var såå nydelig - som du alltid er <3

Skriv en ny kommentar

linnogjohnny

linnogjohnny

41, Oslo

"Perfect match" på 41 og 57 år :) Vi er kjærester, ektefeller, treningspartnere, bestevenner og hverandres coach. Livet vårt består av de store barna våre, kjærlighet, trening, venner, opplevelser og familie. Løping, taekwondo, turer og trening på Fresh er en del av vår hverdag. Vi lever akkurat det livet vi ønsker og inviterer deg med på reisen - og håper du blir inspirert til et mer aktivt liv og deler litt av din hverdag med oss

Kategorier

Arkiv